Den Permanente Tøjindsamling

Egen indsamling

Lån en indsamlingscontainer til brugt tøj og tjen ekstra til jeres aktiviteter

Lav jeres egen indsamling

Forslag, trin for trin

I kan med fordel organisere jeres egen indsamling. Det kan være i mindre målestok i et villakvarter eller boligblokke eller det kan være i stor målestok i hele bydele eller hele kommuner. Jo større mængder tøj jeg kan afhente på én gang, jo mere kan jeg give for tøjet. Typisk fra 1 til 2 kr. pr. kg. Jeg afhenter tøjet på dagen for indsamlingen.

Trin 1:

Find ud af hvor stor en indsamling I vil lave. I skal besøge de adresser I vil samle ind på, 2 gange.
Første gang skal I smide en informationsseddel om indsamlingen ind af brevsprækken. Anden gang skal I afhente tøjet. Overvej hvor mange I er til at omdele sedler og hvor mange I er til at samle sække sammen når de skal hentes. Overvej hvem der skal køre det indsamlede tøj til jeres indsamlingssted. Find et egnet sted til at samle tøjet for afhentning.

Trin 2:

Lav en informationsseddel om jeres indsamling. Hvem er I? Samler I ind til et bestemt arrangement eller til jeres aktiviteter i al almindelighed? Hvornår kommer i for at hente tøjet? Skal det stilles ud eller banker i på? Hvor tit kommer I? ofte kan det være en fordel at komme med bestemte mellemrum, f.eks. én gang i kvartalet, så samler folk sammen og venter på jeres afhentning.
I skal huske at informere om at det indsamlede tøj sælges til Den Permanente Tøjindsamling www.denpermanente.dk. Jeg vil gerne lave et udkast til informationsseddel for jer.

Trin 3:

Lav en aftale med Den Permanente Tøjindsamling om hvilken dag i samler tøjet sammen og hvor og hvad tid tøjet kan afhentes.

Trin 4:

Del informationssedler ud i det område I har besluttet jer for.

Trin 5:

Saml tøjet sammen på den annoncerede dag. Det er vigtigt at I får samlet alt tøjet sammen, dels så mennesker der har tænkt sig at give jer tøj ikke bliver skuffede fordi det ikke afhentes og dels for ikke der skal stå uafhentet tøj rundt omkring til irritation for omgivelserne.

Brug for hjælp?
Skriv eller ring til os

Luk menu