Den Permanente Tøjindsamling

Hvem er vi

Lån en indsamlingscontainer til brugt tøj og tjen ekstra til jeres aktiviteter

Lån en container

Lån en indsamlingscontainer til brugt tøj og tjen ekstra til jeres aktiviteter.

Galleri

Tag et kig i vores galleri og se billeder fra forskellige indsamlinger.

Kontakt os

Kontakt os for at høre mere om tøjindsamling og vores containere.

Den permanente tøjindsamling

Den Permanente Tøjindsamling er en privat virksomhed, der bygger på en idé om hjælp til selvhjælp.

Det indsamlede tøj kan hjælpe de organisationer, der samler tøjet ind, til at realisere ønskede mål i deres daglige arbejde såsom lejrture, udflugter, humanitært hjælpearbejde eller køb af materialer.

Det indsamlede tøj skaber tusindvis af arbejdspladser i udlandet og er dermed en del af eksistensgrundlaget for tusindvis af helt almindelige familier i adskillige lande.

Det indsamlede tøj gør det muligt for kunderne, helt almindelige mennesker i udlandet, at handle i en genbrugsbutik. Så har de mulighed for at købe kvalitetsstøj til en pris de kan betale.

Virksomheden ledes af Jesper Langtofte, der er gift med Marina.

Marina er ukrainer, men er født og opvokset i Letland, hvor hun har taget en regnskabsuddannelse i Riga. Hun har arbejdet som chefbogholder i et varehus og på et raffinaderi indtil hun i 2000 begyndte at eksportere dansk brugt tøj til Østeuropa og de Baltiske lande.

Jesper er midtsjællænder og har ernæret sig ved forskellige logistiske og ledelsesmæssige jobs, men har siden 1990 som bibeskæftigelse eksporteret brugt tøj til Østeuropa og de Baltiske lande, indtil han i 2000 begyndte at handle med brugt tøj på fuld tid.

Brugt tøj er en stor handelsvare på internationalt plan. I 2002 importerede Polen 55.000 tons og Ukraine 50.000 tons brugt tøj. På verdensplan blev der handlet omkring 4 millioner tons brugt tøj.

Åbenhed, gennemsigtighed & fairness

Vi lægger vægt på fuld gennemsigtighed i alt hvad vi foretager os. Det betyder fuld åbenhed om vores leverandører, kunder og interessenter i øvrigt.

Brug for hjælp?
Skriv eller ring til os

Luk menu